Dit zou de toekomst van het nieuwe begraven kunnen zijn

Bart MooreBegrafenis, Bomen, Crematie, LevenDood, uitvaart

De toekomstvan het nieuwe begraven

Dood gaan is slecht voor het milieu, zal Dit het Veranderen?

Zou dit een ecologisch alternatief zijn? En de traditionele manier van cremeren of begraven worden, vervangen?

Het is nog in een soort testfase,. Het is ontworpen in 2011 door een Sweeds bedrijf, nu blijkt dat de begrafenissen slecht zijn voor het milieu. Momenteel kunt u kiezen uit de opties

uitvaart wetenschappelijk

.

  1.   Begraven te worden
  2.   Gecremeerd te worden

Het Zweedse bedrijf ‘Promessa Organic’ beweert de groenste manier, van het ontbinden van het lichaam te hebben gevonden. Dit door behulp van vloeibare stikstof. Een ethische gedachte erachter, heeft het zeker. Na dit proces van ontbinden zal het overleden lichaam, uiteindelijk natuurlijke grond worden. Door deze grond is de kans groot dat hier een nieuwe boom zal groeien. Is dit leven na de dood?
.
Er zijn wetenschappelijk nog veel uitdagingen…

De Manier van Begraven Goedkoper voor De uitvaartverzekering…

Omdat het proces momenteel nog duur is, en er met techniek nog veel geoptimaliseerd moet worden om het ‘rendabel’ te krijgen moeten we nog even wachten op deze manier van begraven. Ook zullen de uitvaart verzekeringen daar hun uitvaartpakketten op moeten aanpassen.

Volgens rapporten is een reguliere begrafenis best slecht voor het milieu . Doodskisten en begrafeniskist fabrikanten staat vandaag de dag op de lijst van top 50 gevaarlijke producenten van afvalmateriaal. U moet ééns nagaan voor alle mensen die komen te overlijden dat daar hard-hout voor wordt gebruikt om de doodskisten te maken. Bovendien is er veel onderhoud nodig en dat vereist uitgebreide productie. Ook de hoeveelheid aan water en onkruidverdelgers vloeistof dat wordt gebruikt bij dit proces, is bijzonder slecht voor het milieu.

  1. – De hoeveel Hardhout dat wordt gebruikt
  2. – Het aantal liters water dat nodig is voor onderhout per jaar
  3. – De onkruidverdelgers zijn giftig voor het milieu

Hoe werkt De Nieuwe Manier van Begraven?

stikstof bevroren bij overlijden begraven

1 » Ten eerste, het wordt lichaam bevroren doordat het lichaam word bespoten met ‘vloeibare stikstof’2 » De basisplaat trilt welke het lichaam verpulvert en uitspreid. Uiteindelijk blijft het waterpercentage na ontdooiing over en opgevangen in een andere machine.

lichaam verpulvert en uitspreid uitvaart
droogproces uitvaartas grond in bak voor de uitvaart

3 » de overblijfselen zullen na het proces ontdooien. Daarna zal de machine het overgebleven vocht verwijderen. Dit is het ‘Droogproces’

Dit proces hiervoor, is verruit het lastig te realiseren en rendabel te maken. Het zal nog even duren voordat consumenten bij hun / een uitvaart, hier gebruik van kan maken.


4 » De machine zal gedroogde deeltjes en andere voorwerpen van elkaar scheiden in een machine.

gedroogde deeltjes spreiden voor de uitvaart
doodskist uitvaart (verzekering)

5 » De nieuwe doodskist kan nu worden begraven, ongeveer 30 tot 50 centimeter diep in de grond

6 » Na zes maanden wordt het graf en lichaam overblijfselen letterlijk een vruchtbare grond en maakt het bijzonder genoeg mogelijk om een boom te laten groeien op die plek!

vruchtbare grond en boom nieuw leven na de dood

Is dit de betekenis, van het leven na de dood?